top of page

Vacature Gent Centrum

 

Waarom?

 

Om senioren en hulpbehoevenden langer van hun vertrouwde omgeving te laten genieten helpt RusTThuiS vzw bij de zoektocht naar een ideale (zorg)compagnon. Deze is voor ieder verschillend, waarbij de zowel de menselijke als professionele klik aanwezig dient te zijn voor een goede samenwerking. RusTThuiS begeleidt zowel de zorgassistent als de familie en staat in voor alle administratie.

Voor wie zoeken we een inwonende assistent(e)?

 

Voor een 73-jarige dame uit Gent zoeken we een leuke, gediplomeerde zorgassistent(e). Mevrouw heeft in 2022 een trombose gehad waardoor haar mobiliteit sterk verminderd is. Het is haar droom om terug te keren naar haar gezellige huis te Gent centrum. Een inwonende zorgassistent(e) is nodig om haar bij te staan bij alledaagse handelingen, zorg bij het opstaan en huishoudelijke taken. 

 

We zoeken een enthousiaste zorgassistent(e) met een verzorgend of zorgkundig diploma, een hart voor de job en een can-do mentaliteit. Door de centrale ligging van de woning is een rijbewijs geen must. Door de medische toestand van mevrouw zoeken we iemand die 6 of 7 dagen per week kan inwonen. Zorgassistenten met een kat of hond(je) zijn ook welkom.

 

Hoe?

 

Heb je interesse? Neem dan zeker contact op voor een eerste gesprek met RusTThuiS. Lijkt het een match met deze vacature? Dan stellen we jouw profiel voor aan de familie. Als je een goeie klik hebt met de familie, komen we samen een takenpakket + uurrooster overeen en begin je met een contract van 5 maanden. Als het echt goed klikt kan dit nadien zeker verlengd worden. 

Niets voor jou maar ken je iemand geschikt voor deze vacature? Laat het ons en haar/hem zeker weten!

bottom of page