top of page

Vacature Knokke

 

Waarom?

 

Om senioren en hulpbehoevenden langer van hun vertrouwde omgeving te laten genieten helpt RusTThuiS vzw bij de zoektocht naar een ideale (zorg)compagnon. Deze is voor ieder verschillend, waarbij de zowel de menselijke als professionele klik aanwezig dient te zijn voor een goede samenwerking. RusTThuiS begeleidt zowel de zorgassistent als de familie en staat in voor alle administratie.

Voor wie zoeken we een inwonende assistent(e)?

 

Voor een koppel uit Knokke zoeken we een inwonende zorgassistent(e) welke instaat voor lichte verzorging en huishoudelijke taken als boodschappen doen, koken en de woning onderhouden. Mijnheer is mentaal nog perfect, mevrouw heeft een vorm van dementie. Het koppel wordt reeds goed ondersteund voor verzorging, maar zoekt iemand om het huishouden verder te runnen. Voor de zorgassistent(e) is een appartement voorzien onder de woning. 

 

Hoe?

 

Heb je interesse? Neem dan zeker contact op voor een eerste gesprek met RusTThuiS. Lijkt het een match met deze vacature? Dan stellen we jouw profiel voor aan de familie. Als je een goeie klik hebt met de familie, komen we samen een takenpakket + uurrooster overeen en begin je met een contract van 5 maanden. Als het echt goed klikt kan dit nadien zeker verlengd worden. 

Niets voor jou maar ken je iemand geschikt voor deze vacature? Laat het ons en haar/hem zeker weten!

bottom of page