top of page

Wie Zijn We?

RusTThuiS vzw

Onze vereniging zonder winstoogmerk werd in de loop van 2018 opgericht nadat we, elk vanuit persoonlijke ervaring of omgeving, een nood voelden voor een goed en eerlijk initiatief op de kwestie: "Langer thuis blijven wonen". We kwamen met het idee van inwonende zorgassistenten als waardige optie. Senioren kunnen blijven genieten van hun vertrouwde thuisomgeving en de naaste familie of mantelzorgers kunnen rekenen op een gevoel van geborgenheid. 

We besloten te werken met uitsluitend Belgische assistenten die beschikken over een diploma als verzorgende of zorgkundige. Zo behouden we nauwe controle op de kwaliteit en een vakkundige uitvoering van onze service.

Het Team

Met een opleiding als verpleegkundige en ervaring in de sales ben ik de uitgelezen persoon voor een eerste contact en persoonlijke opvolging. Mijn menselijke aanpak en verzorgende aard maken van mij een toegankelijk aanspreekpunt. Je kan steeds bij me terecht met vragen of problemen omtrent onze service. Ik zoek samen met u, uw ideale zorgassistent.

Ann - Bestuurder / Eerste contact

Als drie vrienden met een eerste werkervaring achter de rug, besloten we de handen in elkaar te slaan en een maatschappelijk probleem aan te pakken. Onze grootouders zijn stuk voor stuk kranig maar we merkten toch dat dagelijkse handelingen minder vlotten. Toch wil geen van hen ooit naar een woonzorgcentrum. Achter het spreekwoord: "Oude bomen verplant men niet", schuilt wel degelijk waarheid waardoor we zochten naar alternatieven. Wij verzorgen het operationele en functionele van onze VZW.

Jan, Arnaud  & Cyprien - Operationeel
Een greep uit onze assistenten

"Ik heb altijd graag met mensen gewerkt. De voldoening en ervaringen die je ervoor terug krijgt zijn ongelofelijk. Als inwonende assistent creëer je een sterke band waardoor je je goed voelt over je werk. Ik ben blij dat ik iets kan terug doen. Ook het inwonende aspect is voor mij een plus aangezien ik mijn loon perfect kan opsparen."

Jessie - persoonlijke assistente

"Ik ben blij dat ik kan meewerken aan een vernieuwend concept dat senioren een kans biedt zo lang mogelijk thuis te wonen. Ook van de naaste omgeving krijg je enorm veel goede respons. Iemand terug zien openbloeien, daar doe ik het voor."

Tom - persoonlijke assistent
bottom of page