top of page

2 (inwonende) Zorgassistenten Regio Kapellen

 

Wie is RusTThuiS vzw?

 

Om senioren en hulpbehoevenden langer van hun vertrouwde omgeving te laten genieten helpt RusTThuiS bij de zoektocht naar een ideale (zorg)assistent(e). Deze is voor ieder verschillend, waarbij de zowel de menselijke als professionele klik aanwezig dient te zijn voor een goede samenwerking. RusTThuiS begeleidt zowel de zorgassistent als de familie en staat in voor alle administratie.

 

Wat doet een inwonende zorgassistent?

 

Als zorgassistente word je werknemer van de hulpbehoevende persoon, de taken van een (inwonende) zorgassistent zijn uiteenlopend per familie, waarbij soms sprake is van verzorgende en zorgkundige taken zoeken we in andere gevallen iemand die meer huishoudelijke taken op zich kan nemen en initiatief neemt om samen activiteiten te doen. 

 

Voor wie zijn we op zoek?

 

Voor een 73-jarige dame uit Kapellen zoeken we een positief ingestelde, joviale zorgassistent(e ) om haar bij te staan bij dagelijkse handelingen. De dame heeft een lichte mentale beperking en leidt aan een nierziekte, waardoor ze momenteel is opgenomen in een woonzorgcentrum. Mevrouw heeft een heel zacht, positief karakter en kijkt uit na het kortverblijf terug naar haar vertrouwde omgeving te gaan. We zoeken een verzorgende / zorgkundige om samen met haar activiteiten te doen, te helpen bij huishoudelijke taken en bij te staan met de verzorging.  

Omdat mevrouw geregeld hulp nodig heeft, zoeken we voor dit adres twee inwonende assistenten. Er zijn twee kamers voorzien.

 

Naar wie zijn we op zoek?

 

De verantwoordelijkheden van een inwonende zorgassistent zijn niet voor iedereen weggelegd. We zoeken joviale, huiselijke personen met een hart voor senioren, en ook met de mogelijkheid om in te wonen bij de personen thuis. Dit kan gaan over 5, 6 of 7 dagen per week, afhankelijk van jouw wensen en de noden van hulpbehoevende. Een diploma verzorgende of zorgkundige is een grote plus en in vele gevallen ook een noodzaak.

 

Hoe solliciteren of meer informatie verkrijgen?

 

In een eerste fase neem je contact op met RusTThuiS, als wij een matchende vacature hebben brengen we je in contact met de familie in kwestie. Nadat je een goeie klik hebt met de familie, en samen een takenpakket + uurrooster overeen bent gekomen begin je met een contract van 5 maanden. Als het echt goed klikt kan dit nadien zeker verlengd worden. 

 

Interesse in deze fantastische job? Stuur je cv door naar info@rustthuis.com , vergeet zeker hetvolgende niet te vermelden

  • Regio waar je kunt / wilt werken

  • Heb je een zorgkundig of verzorgend diploma?

  • Ervaring met thuiszorg 

  • Kan je inwonen? Hoeveel dagen in de week? (1/7 tot 7/7) 

 

Ken je iemand geschikt voor de vacature? Laat het ons en haar/hem zeker weten!

bottom of page