top of page

Inwonend zorgassistent: een job met grote impact


We zoeken enthousiaste zorgassistenten om ons team te versterken. Ben jij gepassioneerd door zorg en ondersteuning plus je hebt de mogelijkheid (tijdelijk) bij iemand in te wonen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bekijk onze vacatures hieronder en maak het verschil in het leven van anderen.

Wat is belangrijk?

  • Goed met ouderen kunnen omgaan

  • Een opleiding in ouderenzorg hebben, of bereid zijn te volgen

  • Ervaring met huishouden en zorgen voor anderen

  • Flexibiliteit, de mate waarin is afhankelijk van de zorgnood van de senioren

  • Respectvolle en discrete aanpak

Wat mag je verwachten?

  • Een job in familiale omgeving, met veel voldoening en impact

  • Kost en inwoon worden voorzien voor de familie, waardoor sparen een fluitje van een cent wordt

  • We beginnen met een contract van bepaalde duur (5 maanden), als alles goed loopt is een verlenging zeker mogelijk

Onze openstaande vacatures

Onderstaand vind je de momenteel opstaande vacatures. Wens je echter gewoon meer te weten of op de hoogte gehouden te worden voor een toekomstige vacature in jouw regio? Aarzel dan ook zeker niet het open solliciatie-formulier in te vullen. Nadien plannen we samen een korte kennismaking in via een online meeting om jouw ervaring en wensen te bespreken.

Knokke-Heist

Voor een koppel te Knokke-Heist zoeken we een inwonende assistent(e). Meneer en mevrouw hebben ondersteuning nodig bij alledaagse taken en handelingen. Het gaat voornamelijk over het runnen van het huishouden en lichte verzorging. Mevrouw heeft dementie, mijnheer heeft geen verzorgende hulp nodig. Er is een appartementje voorzien in de woning. Een rijbewijs is een plus, maar geen noodzaak.

 

 

Oud-Heverlee

We zijn specifiek op zoek naar een (inwonende) zorgassistent(e) voor een 90-jarige dame met Alzheimer uit het Leuvense Oud-Heverlee. Na een revalidatieperiode verlangt deze dame ernaar terug te keren naar haar gezellige woning in de bosrijke omgeving van Oud-Heverlee. Als zorgassistent(e) ben je verantwoordelijk voor dagelijkse taken, het huishouden runnen en het helpen herstellen van een gezond dagelijks ritme voor mevrouw.

Gent Centrum

Voor een 73-jarige dame uit Gent zoeken we een leuke, gediplomeerde zorgassistent(e). Mevrouw heeft in 2022 een trombose gehad waardoor haar mobiliteit sterk verminderd is. Het is haar droom om terug te keren naar haar gezellige huis te Gent centrum. Een inwonende zorgassistent(e) is nodig om haar bij te staan bij alledaagse handelingen, zorg bij het opstaan en huishoudelijke taken. 

Kapellen (Antwerpen)

Voor een 73-jarige dame uit Kapellen zoeken we een positief ingestelde, joviale zorgassistent(e ) om haar bij te staan bij dagelijkse handelingen. De dame heeft een lichte mentale beperking en leidt aan een nierziekte, waardoor ze momenteel is opgenomen in een woonzorgcentrum. Mevrouw heeft een heel zacht, positief karakter en kijkt uit na het kortverblijf terug naar haar vertrouwde omgeving te gaan. We zoeken een verzorgende / zorgkundige om samen met haar activiteiten te doen, te helpen bij huishoudelijke taken en bij te staan met de verzorging.  

Korte-termijn opdrachten

Regelmatig hebben we dringende aanvragen, is een zorgassistent(e) ziek of zoeken we iemand voor enkele weken tot enkele maanden. Ben je flexibel in locatie, wil je graag veel afwisseling én een impactvolle job? Vul dan zeker ook het formulier in en vermeld dat je graag kortere periodes wenst in te wonen.

Open sollicitatie

Geen vacature in je regio of welke je aanspreekt en toch grote interesse in een job als inwonende zorgassistent(e)? Vul dan zeker het sollicitatieformulier in met jouw motivatie, nadien plannen we een eerste online gesprek in om kennis te maken en de mogelijkheden te bekijken.

test poster 2.png
bottom of page