top of page

Aangepaste vacature: Persoonlijk assistente Kapellen (dag)

 

Wie is RusTThuiS vzw?

 

Om senioren en hulpbehoevenden langer van hun vertrouwde omgeving te laten genieten helpt RusTThuiS bij de zoektocht naar een ideale (zorg)assistent(e). Deze is voor ieder verschillend, waarbij de zowel de menselijke als professionele klik aanwezig dient te zijn voor een goede samenwerking. RusTThuiS begeleidt zowel de zorgassistent als de familie en staat in voor alle administratie.

 

Voor wie zijn we op zoek?

Voor een lieve en positieve vrouw van 73 jaar met een lichte mentale handicap zoeken wij een persoonlijke assistente om haar te ondersteunen in een woonzorgcentrum in Kapellen. Het doel is dat mevrouw hier blijft en meer gezelschap krijgt. De persoonlijke assistente zal ingeschreven worden op basis van een deeltijds contract (ongeveer 3/4) en zal dagelijks enkele uren bij mevrouw langsgaan. De taken omvatten onder andere:

  • Assistentie bij toiletbezoeken

  • Het fungeren als vertrouwenspersoon

  • Begeleiding naar nierdialyse

  • ...

Vanwege haar beperking is ervaring op dit gebied een grote plus.

 

Naar wie zijn we op zoek?

 

De verantwoordelijkheden van een inwonende zorgassistent zijn niet voor iedereen weggelegd. We zoeken joviale, huiselijke personen met een hart voor senioren, en ook met de mogelijkheid om in te wonen bij de personen thuis. Dit kan gaan over 5, 6 of 7 dagen per week, afhankelijk van jouw wensen en de noden van hulpbehoevende. Een diploma verzorgende of zorgkundige is een grote plus en in vele gevallen ook een noodzaak.

 

Hoe solliciteren of meer informatie verkrijgen?

 

In een eerste fase neem je contact op met RusTThuiS, als wij een matchende vacature hebben brengen we je in contact met de familie in kwestie. Nadat je een goeie klik hebt met de familie, en samen een takenpakket + uurrooster overeen bent gekomen begin je met een contract van 5 maanden. Als het echt goed klikt kan dit nadien zeker verlengd worden. 

 

Interesse in deze fantastische job? Stuur je cv door naar info@rustthuis.com , vergeet zeker hetvolgende niet te vermelden

  • Regio waar je kunt / wilt werken

  • Heb je een zorgkundig of verzorgend diploma?

  • Ervaring met thuiszorg 

  • Kan je inwonen? Hoeveel dagen in de week? (1/7 tot 7/7) 

 

Ken je iemand geschikt voor de vacature? Laat het ons en haar/hem zeker weten!

bottom of page