top of page

Vacature regio Oud-Heverlee (Leuven)

 

Waarom?

 

RusTThuiS vzw is op zoek naar een gepassioneerde zorgassistent(e) om senioren en hulpbehoevenden langer van hun vertrouwde omgeving te laten genieten. Als zorgcompagnon speel je een essentiële rol in het bieden van ondersteuning en zorg op maat, waarbij zowel een persoonlijke als professionele klik van groot belang is voor een succesvolle samenwerking. Bij RusTThuiS zoeken we een warme en familiale omgeving waarin jij als zorgassistent(e) kunt gedijen.

 

Wie en wat?

 

We zijn specifiek op zoek naar een (inwonende) zorgassistent(e) voor een 90-jarige dame uit het Leuvense Oud-Heverlee. Na een revalidatieperiode verlangt deze dame ernaar terug te keren naar haar gezellige woning in de bosrijke omgeving van Oud-Heverlee. Als zorgassistent(e) ben je verantwoordelijk voor dagelijkse taken, het huishouden runnen en het helpen herstellen van een gezond dagelijks ritme voor mevrouw.

Mevrouw is een liefdevolle moeder met meerdere kinderen, waarvan enkelen in de buurt wonen om haar en jou als zorgassistent(e) te ondersteunen. Vanwege mevrouws Alzheimer zoeken we een zorgassistent(e) met een zorgkundig diploma. Het hebben van een eigen wagen is een grote plus.

 

Hoe?

 

Als je interesse hebt, neem dan eerst contact op met RusTThuiS. Indien wij een geschikte vacature hebben, brengen we je in contact met de familie in kwestie. Na het tot stand brengen van een goede klik met de familie en het overeenkomen van een takenpakket en uurrooster, start je met een contract van 5 maanden. Bij wederzijdse tevredenheid kan dit contract zeker worden verlengd.

Interesse in deze fantastische job?

 

Klik op solliciteren of Stuur je cv naar info@rustthuis.com en vergeet niet de volgende informatie te vermelden:

  • Regio waar je kunt / wilt werken

  • Heb je een zorgkundig of verzorgend diploma?

  • Ervaring met thuiszorg 

  • Kan je inwonen? Hoeveel dagen in de week? (1/7 tot 7/7) 

 

Ken je iemand geschikt voor de vacature? Laat het ons en hen zeker weten!

bottom of page