top of page

Inwonend zorgassistent: een job met grote impact


We zoeken enthousiaste zorgassistenten om ons team te versterken. Ben jij gepassioneerd door zorg en ondersteuning plus je hebt de mogelijkheid (tijdelijk) bij iemand in te wonen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bekijk onze vacatures hieronder en maak het verschil in het leven van anderen.

Wat is belangrijk?

  • Goed met ouderen kunnen omgaan

  • Een opleiding in ouderenzorg hebben, of bereid zijn te volgen

  • Ervaring met huishouden en zorgen voor anderen

  • Flexibiliteit, de mate waarin is afhankelijk van de zorgnood van de senioren

  • Respectvolle en discrete aanpak

Wat mag je verwachten?

  • Een job in familiale omgeving, met veel voldoening en impact

  • Kost en inwoon worden voorzien voor de familie, waardoor sparen een fluitje van een cent wordt

  • We beginnen met een contract van bepaalde duur (5 maanden), als alles goed loopt is een verlenging zeker mogelijk

Onze openstaande vacatures

Onderstaand vind je de momenteel opstaande vacatures. Wens je echter gewoon meer te weten of op de hoogte gehouden te worden voor een toekomstige vacature in jouw regio? Aarzel dan ook zeker niet het open solliciatie-formulier in te vullen. Nadien plannen we samen een korte kennismaking in via een online meeting om jouw ervaring en wensen te bespreken.

Nazareth/ Eke

Inwonende zorgassistent voor een koppel wonende te Eke. Het koppel woont in een rustige, groene omgeving. De hulpbehoevendheid is bij deze vacature aan de hogere kant, gelukkig wordt het koppel goed omringd door de familie en externe diensten. We zoeken een enthousiaste zorgassistent(e) met ervaring met dementie en een hart voor dieren.

Oostende (klik) voor de volledige vacature)

We zoeken een inwonende assistent(e) Voor een ouder kopper waarvan de mevrouw de laatste jaren de mantelzorg van haar man heeft op zich genomen. Om de zorg voor haar man zo lang mogelijk in een huiselijke omgeving te houden zoeken we een lieve, behulpzame assistent(e)

test poster 2.png
bottom of page