top of page

Vacature regio Oostende

 

Waarom?

 

Om senioren en hulpbehoevenden langer van hun vertrouwde omgeving te laten genieten helpt RusTThuiS vzw bij de zoektocht naar een ideale (zorg) compagnon. Deze is voor ieder verschillend, waarbij de zowel de menselijke als professionele klik aanwezig dient te zijn voor een goede samenwerking. 

 

 

Wat?

 

Voor een koppel uit Oostende zoeken we een (inwonende) zorgassistent(e). In eerste instantie zal het niet inwonend zijn om de familiale situatie en gezondheidsnoden beter te begrijpen. Naar mate je langer in dienst bent is het echter wel de intentie over te gaan tot inwonende assistentie. 

 

Het gaat over een bejaard koppel waarvan de vrouw de laatste jaren de mantelzorg van haar man heeft op zich genomen, echter wordt het voor haar ook vermoeiend en wenst mevrouw extra assistentie om haar bij te staan, maar ook zelf wat vrije tijd te kunnen hebben. 

 

Als zorgassistente wordt je werknemer van de hulpbehoevende persoon, de taken van een (inwonende) zorgassistent zijn uiteenlopend per familie, waarbij soms sprake is van verzorgende en zorgkundige taken zoeken we in andere gevallen iemand die meer huishoudelijke taken op zich kan nemen en initiatief neemt om samen activiteiten te doen. 

 

Hoe?

 

In een eerste fase neem je contact op met RusTThuiS, als wij een matchende vacature hebben brengen we je in contact met de familie in kwestie. Nadat je een goeie klik hebt met de familie, en samen een takenpakket + uurrooster overeen bent gekomen begin je met een contract van 5 maanden. Als het echt goed klikt kan dit nadien zeker verlengd worden. 

bottom of page