top of page

Vacature regio West-Vlaanderen

 

Waarom?

 

Om senioren en hulpbehoevenden langer van hun vertrouwde omgeving te laten genieten helpt RusTThuiS vzw bij de zoektocht naar een ideale (zorg)compagnon. Deze is voor ieder verschillend, waarbij de zowel de menselijke als professionele klik aanwezig dient te zijn voor een goede samenwerking. RusTThuiS begeleidt zowel de zorgassistent als de familie en staat in voor alle administratie.

 

Wat?

 

Voor een koppel uit Knokke zoeken we een inwonende zorgassistent(e) welke instaat voor lichte verzorging en huishoudelijke taken als boodschappen doen, koken en de woning onderhouden. Mijnheer is mentaal nog perfect, mevrouw heeft een vorm van demenentie. Het koppel wordt reeds goed ondersteund voor verzorging, maar zoekt iemand om het huishouden verder te runnen. Voor de zorgassistent(e) is een appartement voorzien onder de woning. 

 

Wie?

  • Een fijne zorgzame assistent, die met empathie en de nodige verantwoordelijkheidszin dit koppel wil ondersteunen op hun oude dag

  • Werk zien en samen met het koppel je nuttig en aangenaam bezighouden met dingen waar je het koppel een aangenaam gevoel mee kan geven

  • Je kan je flexibel inzetten 

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een eigen wagen

 

 

Hoe?

 

In een eerste fase neem je contact op met RusTThuiS, als wij een matchende vacature hebben brengen we je in contact met de familie in kwestie. Nadat je een goeie klik hebt met de familie, en samen een takenpakket + uurrooster overeen bent gekomen begin je met een contract van 5 maanden. Als het echt goed klikt kan dit nadien zeker verlengd worden. 

Niets voor jou maar ken je iemand geschikt voor deze vacature? Laat het ons en haar/hem zeker weten!

bottom of page