top of page

Vacature Everberg (Leuven)

 

Waarom?

 

Om senioren en hulpbehoevenden langer van hun vertrouwde omgeving te laten genieten helpt RusTThuiS vzw bij de zoektocht naar een ideale (zorg)compagnon. Deze is voor ieder verschillend, waarbij de zowel de menselijke als professionele klik aanwezig dient te zijn voor een goede samenwerking. RusTThuiS begeleidt zowel de zorgassistent als de familie en staat in voor alle administratie.

Voor wie zoeken we een inwonende assistent(e)?

 

Voor een super lief koppel van 82 & 84 jaar uit Everberg zoeken we een verzorgende / zorgkundige zorgassistente om bij te staan bij dagelijkse handelingen. Mijnheer heeft parkinson en mevrouw beginnende dementie, wat hun niet tegenhoudt met veel liefde voor elkaar en hun huis te blijven genieten. Echter worden sommige zaken moeilijker en kan een inwonende hulp ervoor zorgen dat beide optimaal kunnen blijven genieten. Een uitstapje doen met mevrouw, helpen bij het koken, boodschappen doen, het huis mee helpen gezellig maken en samen tuinieren, variatie genoeg. Er is een wagen aanwezig, dus een rijbewijs is een grote plus. Op de bovenverdieping zijn verschillende kamers ter beschikking om ook voor jou voldoende privé te creeren. Om het veiligheidgevoel voor de familie te verhogen is het inwonende aspect (min. 5dagen/w) hier nodig.

Hoe?

 

Heb je interesse? Neem dan zeker contact op voor een eerste gesprek met RusTThuiS. Lijkt het een match met deze vacature? Dan stellen we jouw profiel voor aan de familie. Als je een goeie klik hebt met de familie, komen we samen een takenpakket + uurrooster overeen en begin je met een contract van 5 maanden. Als het echt goed klikt kan dit nadien zeker verlengd worden. 

Niets voor jou maar ken je iemand geschikt voor deze vacature? Laat het ons en haar/hem zeker weten!

bottom of page